Van der Hoeven Kliniek KIB - Utrecht

Opdrachtgever
Van der Hoeven Stichting, Utrecht
Architect
OPL Architecten, Utrecht
Omvang project
12.430 m2 bvo    
Aanvang ontwerp
augustus 2005
Aanvang bouw
eind 2006
Oplevering
september 2008

Project omschrijving
Uitbreiding van de bestaande kliniek te Utrecht waardoor extra capaciteit wordt gerealiseerd voor de opvang van 50 patiƫnten met chronische psychiatrische problematiek. Op de begane grond van de nieuwe kliniek worden algemene voorzieningen opgenomen en de 3e bouwlaag krijgt een kantoorfunctie. Ondergronds wordt voorzien in een parkeergarage en los van de kliniek wordt een houtwerkplaats met spuiterij gerealiseerd.

Werkzaamheden WTB-Buro
Programma van eisen, ontwerp, bestek, aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding van de sanitaire, werktuigkundige en regeltechnische installaties.

Foto: OPL Architecten Foto: OPL Architecten Foto: OPL Architecten Foto: OPL Architecten Foto: OPL Architecten Foto: OPL Architecten