Kantoor de Zonnehof

Opdrachtgever : Margreet van der Hoeven Architecten, Amersfoort
Architect : Margreet van der Hoeven Architecten, Amersfoort
Omvang project : 970 m2
Aanvang ontwerp : februari 2011
Aanvang bouw : medio 2011
Oplevering : medio 2012

Project omschrijving
Het Kantoor aan de Zonnehof wordt gerenoveerd en verbouwd. In het nieuwe ontwerp is er gekozen voor een installatie met plafond inductie-units.

Bijzonderheden
De verbouw en renovatie van het kantoor zal gefaseerd uitgevoerd worden, waarbij de huidige huurder zal verhuizen van de 1e naar de 2e verdieping. Tijdens de werkzaamheden moeten de installaties in bedrijf blijven.

Werkzaamheden WTB-Buro
Ontwerp, technische omschrijving, aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding van de sanitaire, werktuigkundige, en regeltechnische installaties.