CBS de Schakel

Entree.

Opdrachtgever : Stichting PCOU, Utrecht
Architect : Meeder Architectenbureau, Utrecht
Omvang project : 1818 m2
Aanvang ontwerp : 2008
Aanvang bouw : begin 2009
Oplevering : medio 2010

Project omschrijving
Nieuwbouw school voor CBS de Schakel te Utrecht.

Bijzonderheden
Ventilatie middels natuurlijke luchttoevoer over de volledige gevelbreedte in combinatie met mechanische afzuiging op CO2 concentratie. De toevoerlucht wordt door een convector in een "spoiler" aan het plafond opgewarmd. Over ons ontwerp bij de Schakel is een artikel geplaatst in op Bouwwereld.nl. 
Artikel: Bouwwereld.nl

Werkzaamheden WTB-Buro
Programma van eisen, ontwerp, bestek, aanbesteding en uitvoeringsbegeleiding van de sanitaire, werktuigkundige, elektrotechnische en regeltechnische installaties.

Entree. Gevel detail. Spoiler met verstel mogelijkheid. Verwarmingselement in spoiler. Bouwfase.
Indien u niet in het bezit bent van Adobe PDF-Reader,
kunt u deze hieronder gratis downloaden.